Klipek forgatása

- Felnőtt és utánpótlás sportolókról, mérkőzésekről, közösségi eseményekről, születésnapokról, esküvőkről, iskolai rendezvényekről videók, zenés klipek formájában, full HD minőségben egyéni célra, iskolai dolgozathoz, akár családi archiválásra az adam'sweb és a Sartoris-FilmClip kreatív stábjával.
- Játékosoknak referenciák: edzések, egyéni képzések, mérkőzések felvételének elkészítése, akár zenére klipesítve, ajánló DVD formájában, hazai vagy külföldi eladásra.
- Bajnoki meccsek, idények, kupák, tornák felvétele, rövid illetve hosszabb kivonata, klip készítése az eseményről.
-  Full HD vagy 4K minőségben, ígény szerinti kamera számmal dolgozunk: 1-2 vagy akár 3 kamerás felvételeket is készítünk profi operatőri és vágó stábbal, vágóstúdióval. Akár hozott videóanyagból, fényképekből is elkészíthető a kért anyag. A végtermék lehet a manapság nagyon divatos és elfogadott 5-10 perces zenés klip az eseményről vagy egy hosszabb, tényszerű videó anyag a történtekről. 
Bármilyen adathordozóra elkészítjük, igény esetén internetre is feltöltjük.

REKLÁMANYAGAINK

A Vasas Kubala Akadémiának készített reklámanyagok közül a Vasas-Football Factor U12-es Nemzetközi Labdarúgó Teremtorna, a DSE Band edzés, a Catapult rendszer és az AJT Program videói a képekre kattintva megtekinthetőek.

A 2017-ES ÉVBEN BELSŐ HASZNÁLATÚ REKLÁMANYAGOT KÉSZÍTETTÜNK A HUNGAST ÉS AZ UNIVER SZÁMÁRA.

ANYAGAINK A VASAS KUBALA AKADÉMIA MUNKÁI KÖZÜL