Hazai rendezvények fotózása

U17-es Európa-bajnokság

Kubala László parkavató

Sportvarázs

Újpest Önkormányzata és az UTE közös rendezvényén tíz sportág - birkózás, ökölvívás, cselgáncs, taekwondo, torna, vívás, atlétika, röplabda, jégkorong, labdarúgás - mutatkozott be.

Élő legendáink

Sunrise Beach homokfoci

MOB Sportvitalitás

A program roadshow keretében mutatja be a Sportvitalitás lényegét, ahol dietetikusokból, élsportolókból álló szakértői csapat támogatja a sportolók felkészülését.

Coerver Coaching

Karitatív események

Sportparty

Újpest Önkormányzata ősszel és tavasszal a Tábor utcába sportnapra és főzőversenyre hív minden kedves érdeklődőt. A program fővédnöke: Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere.  

Kihívás napja

1991 óta rendezik a világ talán legnagyobb, egy napon zajló lakossági sporteseményét. Célja, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz.

Bánka Kristóf Emléktorna

Immáron sokadik éve kerül megrendezésre a hagyományos téli teremtorna Bánka Kristóf, a tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgó emlékére.

Pályaavató ünnepségek

- Bánka Kristóf Sportközpont
- Dabas-Gyón FC center pálya
- Szent János Apostol Általános Iskola műfüves pálya
- Fővárosi Vízművek SK öltöző
- Újpest, Tábor utca műfüves pálya

Jótékonysági Koncertek

Első alkalommal került megrendezésre a - hátrányos helyzetbe került sportoló gyermekek és idősebb legendák megsegítésére hivatott - Foci Retro Gála jótékonysági koncert, elsőként újpesti helyszínnel. A fellépő művészek és sztárok ilyen összeállításban soha, sehol nem szerepeltek még. 

Jótékonysági Kiállítások

Két napos program keretében egykori legendás labdarúgók egyedi relikviáiból láthattunk kiállítást az Újpesti Ifjúsági Házban, majd este a Foci Retro Gála - Kettős Rangadó keretében labdarúgó ikonokkal és legendákkal beszélgettünk régi élményekről. 


Együttműködések és továbbképzések

- Vasas Kubala Akadémia - Vitesse együttműködés
- Gergely Gábor Asztalitenisz Akadémia és UTE Baráti Kör együttműködés
- KSK és BBraun együttműködés
- Ovifoci Program előadás
- UTE elsősegély bemutató
- UTE szakmai napok
- Újpest FC nyílt nap

Táborok

A Vasas Kubala Akadémia, az Újpesti Torna Egylet, a Limes Szabadidős SE szakosztályai, a Káposztásmegyei Sport Klub és a Fővárosi Vízművek SK labdarúgó- valamint ritmikus gimnasztika- és balett edzőtáborai, mentális felkészítő táborai.

Gálaműsorok és díjátadások

- Újpesti Torna Egylet: U19 ballagás, játékosok díjátadó ünnepsége, évzárók, Mikulás műsor, karácsonyi vacsora
- Limes Szabadidős SE: karácsonyi gálaműsor, játékosok díjátadó ünnepsége
- Fővárosi Vízművek SK: évzárók, játékosok díjátadó ünnepsége

Esküvők és lánykérések

Esküvői és lánykérő események extra külső helyszíneken vagy hagyományos keretek között rendezve, csapatmunkával, közös ötleteléssel. Gyors határidővel és retusált fotókkal, igény szerint fotókönyvvel.