Megrendelőink véleménye

SZABÓ GYÖRGY
Újpest FC utánpótlás szakmai vezető
UEFA A Elite Youth licenc

"-A hét minden napján friss, színes híreket kaptunk ezernyi fotóval. Naprakész információk alapján dolgozhattak az UTE U6-tól U21-ig futballozó korosztályai. Minden igényt kielégítő weboldalt készítettek az egyesületnek és maximálisan elégedettek voltunk a profi üzemeltetéssel!"

SOÓS VIKTÓRIA
Showtánc világbajnok
Magyar RG válogatott csapat tagja

"-Megnyugtató volt a közös munkánk során, hogy a versenyek, események után mindig gyors és precíz cikkek, riportok készültek. Amióta segítik média megjelenésünket, azóta sokkal nagyobb lett a honlapunk nézettsége. Köszönöm a sok segítséget mind a fotózással, mind a honlappal kapcsolatban. Bátran ajánlom mindenkinek!

SARTORIS GÁBOR

MTVA, Liga TV, Sport TV
Sartoris-FilmClip

"-Mozgókép és fénykép hasznos kapcsolata, így lehetne jellemezni közös munkáinkat. Rengeteg sportpályákon eltöltött közös megrendelésünk során alakult ki ez a tökéletes munkakapcsolat, aminek eredményeképpen több profi zenés klip és referencia anyag született."

WINDT NIKOLETT
Counix Tüzelőanyag
és építőipari kereskedelem

"-Cégünk új arculatához nagymértékben hozzájárult az igényes weboldal elkészítése, melynek létrehozója az Adam'sweb. A színvonalas, profi kivitelezés és a minőségi tartalom tükrözi munkájukat, csak ajánlani tudom Mindenkinek! Köszönjük"

TÓTH GYULA
Újpesti Haladás FC
U16 vezetőedző

-"Az Újpesti Haladás FC-vel működő kapcsolat alatt minden alkalommal kiváló munkát végeztek. A határidőket pontosan tartották, megbízható ügyfélközpontú hozzáállással nagyon sikeresen dolgoztunk együtt. A kiváló fotókkal, videókkal és a remek cikkekkel sokat lendített az internetes oldalakon is egyesületünk és korosztályos csapatunk bemutatásában egyaránt. Nagy ismerettségi körüket, kapcsolataikat kiválóan hasznosítják a mindennapok üzleti és sportéletében. Szakmai hozzáértésük, gyakorlatuk, gyakorlatiasságuk remekül alkalmazható mind a sport, mind az üzleti életben. Az internetes oldalak szerkesztésében, üzemeltetésében és nem utolsó sorban folyamatos frissítésében jártasságuk marketing vonalon is bizonyított."

BLAUMANN JÁNOS
Újpesti Torna Egylet
utánpótlás edző

"-Az Újpesti Torna Egylet labdarúgó szakosztályának utánpótlás edzőjeként ismertem meg őket. A szakosztálynál magas színvonalú weboldalkezelés jellemezte a munkát, kifejezetten érdekes riportokat olvashattunk a fiatal játékosokkal és edzőikkel. Naprakész volt a honlap, minden érdeklődőt tájékoztatva a szakosztállyal kapcsolatos hírekről, eseményekről és rendezvényekről. A tudósítások mellett felkészült fotósként fantasztikus képriportokban dokumentálták az eseményeket. Az így kezelt honlapot szívesen látogatta a szakosztály valamennyi játékosa és dolgozója, de az ellenfelek is gyakran felkeresték, hogy elolvassák a tudósításokat és megnézzék a videofelvételeket és fényképeket."

HORNYÁKNÉ SZÁNTAI SZILVIA
Dabas-Gyón FC
elnökhelyettes

"A Dabas Gyón FC képviselői nevében szeretnénk köszönetet mondani az elmúlt félévi munkáért, a remek honlapért, a millió és egy szuper fotóért! Amit csinálsz, az fantasztikus, az egyesület pedig nagyon elégedett vele! Külön szeretjük a cikkeket, melyekben megszólítod az edző kollégákat, a csapatok tagjait. Reméljük még sok közös szezon áll előttünk! Köszönettel: Dabas Gyón FC."

KOVÁCS KRISZTIÁN
Sportszelet közép-magyarországi regionális sportlap munkatársa,rovatvezető

"Mint a Sportszelet közép-magyarországi regionális sportlap munkatársa, a megyei I. osztályú bajnokság rovatvezetője, lapunk és a magam nevében ezúton szeretném megköszönni az őszi idényben a munkámhoz nyújtott segítséget, a korrekt és kiváló együttműködést."

MOLNÁR GERGELY
Labdarúgó
Bp.Honvéd FC, UTE, Főv.Vízművek SK

"-Amikor egy negyedosztályú csapathoz igazoltam, nem gondoltam volna, hogy ilyen komoly háttérmunka folyik. Nagyon pozitív volt számomra látni, ahogy dolgozik a stáb: képeket készítenek a mérkőzésekről, interjúkat a játékosokkal és nem utolsó sorban egy olyan honlapot szerkesztenek, ahol a klub a játékosait, szülőket, szurkolókat tájékoztatja az eseményekről. Összegezve: nagyon összetett munkát végeznek, amit sok klub megirigyelhetne!"

TÓVIZI TAMÁS
Labdarúgó, edző
Újpesti Torna Egylet

"-Nagyon jól esett, mikor megkerestek, hogy hogyan alakult a pályafutásom, pedig már rég nem voltam kapcsolatban a Bánka Kristóf Alapítvánnyal. Ezután interjút is kértek tőlem, mikor az UTE edzője lettem. Ezekből számomra kiderül, hogy figyelmes és odaadó munkát végeznek. Törődnek az emberekkel és ápolják, nem hagyják kárba veszni a kapcsolatokat."

TÓTH ATTILA
London Étterem - Club London
ügyvezető

"-Éttermünk nyitásakor fontos szempont volt az emberekkel megismertetni tevékenységünket. Rövid idő alatt a leglátogatotabb étterem és szórakozóhely lettünk. Köszönhető ez az Adam'sweb odaadó munkájának és kiváló ötleteinek."

KOVÁCS RÓBERT
Sakáltanya étel-ital futár
tulajdonos

"-A Sakáltnya étel-ital futár csak dicsérni tudja a közös munkát. Gyors, precíz ötleteiket a munkánk során nagyon sokszor tudtuk hasznosítani. Mindenre azonnal reagálnak, nagyon jó szervezők."

BODNÁR ISTVÁN
BEBI Sport Kft.
tulajdonos

"Köszönet a Bánka Kristóf Alapítvány Torna munkálataiért, a segítségért és a rengeteg fantasztikus fotóért. Többet érdemes volna más orgánumon és célból is megjelentetni! Remélem számíthatunk Rád a következő alkalommal is! Szeretettel: Bodnár István Boci"

HORVÁTH ROLAND
Labdarúgó
ZTE, UTE

"Bennem elsősorban a mérkőzések alatti nagyon jó pillanatképek maradtak meg! Segítőkész és profi munkát végeztek, az pedig külön extra volt, hogy sokat segítettek az interjúk fogalmazásában, amit végül ennek köszönhetően megtanultunk.